Update communicatie scholen 28.04.2020

In kader van het noodplan corona willen we je volgende informatie doorgeven:

Heropstart vanaf 18 mei 2020

De heropstart van de fysieke bereikbaarheid van onze vestigingen wordt verwacht vanaf maandag 18 mei.

Bereikbaarheid tot en met 17 mei 2020

Het Vrij CLB Trikant blijft elke werkdag telefonisch bereikbaar vanaf 8.30u tot 12.00u en van 13.30u tot 17.00u. Je kunt via het algemeen nummer van de drie vestigingen een CLB-medewerker bereiken. Het CLB is ook vlot te bereiken via info@clbtrikant.be.

Via de website vind je de nodige contactgegevens van al onze medewerkers terug.

Voor einde mei volgt er nog een externe nieuwsbrief in verband met de opstart van de systematische contactmomenten en vaccinaties.

Ook de CLBCh@t blijft beschikbaar, deze werd uitgebreid met name op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag telkens van 14.00u-21.00u, www.clbchat.be

Voor verdere informatie kun je steeds bij de vestigingsdirecteurs terecht: Izegem: Kris Supply, Tielt: Els De Brabandere, Roeselare: Jan Marrannes.

Contactgegevens vind je op onze website www.clbtrikant.be waar je ook de link vindt met de steeds geactualiseerde info rond corona en het onderwijs: www.onderwijs.vlaanderen.be/coronavirus.

Info corona in verschillende talen

Intussen heeft het Agentschap Integratie en Inburgering van de voorzorgsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus verschillende vertalingen gemaakt. Neem zeker eens kijkje hier.

Met dank en bemoedigende groeten,

Namens het CLB-Trikant directieteam.

Ben je een leerling en zit je ergens mee?

CLB voor leerlingen